У Павлограді Дніпропетровської області місцеві вандали зіпсували новий дитячу майданчик, щоб паркувати на ньому автомобілі. Відповідною інформацією поділилася КП «Муніципальна варта» Павлоградської міськради Facebook.

Повідомляється, що до управлінців звернулися мешканці приватного сектору по провулку Бірюзовий. Не так давно, завдяки спільним зусиллям місцевих депутатів і самих мешканців, вдалося встановити дитячий майданчик. Однак, не всі жителі району зрозуміли, що це робилося для дітей, вирішивши, що можна відпочивати на майданчику зі спиртними напоями та паркувати там машини.

У Павлограді невідомі поламали дитячий майданчик / фото: facebook.com/PavlogradskaVarta

У Павлограді невідомі поламали дитячий майданчик / фото: facebook.com/PavlogradskaVarta

Кілька днів тому невідомі "відпочиваючі" поламали бетонну огорожу, після чого, на дитячому майданчику стали паркуватися автомобілі. Крім цього, на конструкціях, які призначаються для дитячих ігор, вечорами відпочивають дорослі люди з алкоголем. "Відпочинок" супроводжується криками, нецензурною лексикою та іншим.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У Павлограді невідомі поламали дитячий майданчик / фото: facebook.com/PavlogradskaVarta

Муніципали, незважаючи на нечисленність штату, обіцяли взяти ситуацію під контроль, а також просять городян звертатися в поліцію, якщо вони стали свідками подібних випадків.

Павлоградцы в коментарях обурюються поведінкою «дядьків»-вандалів. Як написала одна з користувачок, минулого літа вони з дитиною гуляли там кожен день. Місцеві матусі змушені були прибирати сміття, скла, а бувало, і пляшки. Зараз, пише городянка, туди мало хто ходить — тому що «відпочиваючі» дорослі все зламали.

Нагадаємо, що в Дніпрі сталася аварія на водовід, тобто

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі жителі одного з дворів поскаржилися на стихійну паркування приватного підприємства.

Також Знай.иа писав, що під Дніпром відпочиваючі устрили погром на дитячому майданчику.