У Дніпрі в одному з мережевих супермаркетів Варус співробітник грубо порушував карантинні норми прямо на очах у покупців. Відповідним відеороликом поділилася Руслана Слива для Facebook-спільноти "Типичный Тополь-Шевченковский район".

По всій Україні, зокрема і в Дніпрі, все ще діють карантинні заходи, яких зобов'язані дотримуватися усі, особливо працівники супермаркетів та закладів громадського харчування. Але співробітник супермаркету Варус, схоже, про це забув.

Так, чоловік, стоячи за прилавком зі спущеною маскою і без рукавичок, проводив підготовку одноразових пакетів, в які потім будуть класти продукти. При цьому, щоб пакети легше відкривалися, він неодноразово облизував пальці, після чого їх розкривав.

У Дніпрі співробітник супермаркету грубо порушував карантин / скріншот з відео

В домашніх умовах такі дія цілком нормальні, однак для громадського місця це є грубим порушенням. Така недбалість працівника магазину може призвести до дійсно плачевних наслідків – покупці можуть заразитися коронавірусом або іншими інфекціями.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Користувачі мережі не стали захищати порушника карантину, зазначивши в коментарях під публікацією, що правила гігієни повинні дотримуватися завжди, незалежно від того, чи є карантин чи ні.

Коментарі під постом Світлани Сливи в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Світлани Сливи в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Світлани Сливи в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Світлани Сливи в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що Погоди напівголий чоловіка вивів на прогулянку свого "дружка".

Як повідомляв портал Знай.иа в Кривому Розі рятувальники вибили двері квартири, з якої долинав трупний запах.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровську невідомий жорстоко побив чоловіка на зупинці трамвая.