У Дніпрі в центрі міста виявили чоловіка, який втік з лікарні. Детальніше про подію розповідає прес-служба Патрульної поліції Дніпропетровської області Facebook.

Повідомляється, що в середу, 8 липня, на перехресті вулиці Святослава Хороброго та Троїцької небайдужий громадянин звернувся на гарячу лінію поліції "102" повідомивши, що за вказаною адресою розгулює літній чоловік з катетером у руці. По його зовнішньому вигляду можна було зрозуміти, що він втік з лікарні.

На вказане місце прибув наряд патрульної поліції, яким вдалося підтвердити інформацію. Чоловіком виявився 82-річний пацієнт, якому діагностували хворобу Альцгеймера. Як він сам розповів, він втік з денного стаціонару.

У Дніпрі чоловік з Альцгеймером втік з лікарні / фото: facebook.com/dnipropolice

Правоохоронці люб'язно доставили втікача назад в медустанову, передавши його медичному персоналу. Лікарі підтвердили, що чоловік насправді перебував у них на лікуванні. Крім цього, патрульні зв'язалися з родичами пацієнта, щоб повідомити про подію.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Поліція закликає городян бути небайдужими, і якщо на вулиці ви побачили людину, що викликає підозри, не ігноруйте його: можливо, вашу небайдужість врятує чиєсь життя.

Нагадаємо, що Погоди напівголий чоловіка вивів на прогулянку свого "дружка".

Як повідомляв портал Знай.иа, в Кривому Розі рятувальники вибили двері квартири, з якої долинав трупний запах.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі невідомий жорстоко побив чоловіка на зупинці трамвая.