Міський голова Дніпра Борис Філатов розповів городянам про важливу подію – день народження його дружини Марини Філатової. Пост з привітаннями він традиційно опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Крім негативних політичних постів і збурень, на сторінці Бориса Філатова можна знайти і пости щастя. Сьогодні як раз один з таких випадків – міський голова привітав улюблену дружину з днем народження.

Мер Дніпра розповів, що в цей день вона не може знаходитися поряд з ним, оскільки зараз підкорює гору Арарат у Туреччині. Відомо, що Марина Філатова вже не перший десяток років активно займається спортом (тріатлон, марафони, ультрамарафоны та інше), а також захоплюється альпінізмом.

Марина Філатова підкорює Арарат / фото: Борис Філатов в Facebook

Часом, Борису здається, що він більше 25 років живе з Залізної Леді, проте він їй дуже пишається. В її день народження він залишив короткий, але дуже миле побажання:

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Марафони, триатлон, супермарафон, альпінізм, багатокілометрові кроси по перетятій місцевості. Для тебе немає неможливого. Але ніхто не бачить твоїх сліз. Ніхто. Крім мене і, бути може, дочки, - пише Філатов.

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що Борис Філатов показав дніпрянам свій палісадник.

Як повідомляв портал Знай.иа, Борис Філатов відкрив у Дніпрі притулок для бездомних.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі пройшов автопробіг проти Бориса Філатова.