У Дніпрі сталося потрійне ДТП за участю двох легковиків та маршрутного таксі. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний".

Повідомляється, що в четвер, 9 липня, близько 18:50 на перехресті вулиць Січових Стрільців та Старокозацької сталося потрійне ДТП. Легкові автомобілі Audi і Mazda стояли один за одним на зазначеному перехресті, чекаючи зеленого сигналу світлофора. У цей момент, у позаду стоячу Mazda в'їхав автобус "Еталон", який рухався за маршрутом №136. Від удару легковик врізався в спереду стоячу Audi.

У Дніпрі сталося потрійне ДТП / фото: Дніпро оперативний

За попередніми даними, у маршрутного таксі відмовили гальма, у зв'язку з чим аварії уникнути було неможливо. В ході ДТП постраждала дитина, яка перебувала на задньому сидінні автомобіля Mazda.

На місце події прибула бригада швидкої допомоги і співробітники поліції. Медики госпіталізували потерпілу дитину в найближчу лікарню. У неї діагностували легкі удари. На даний момент її життю нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Правоохоронним органам належить з'ясувати всі подробиці події.

У Дніпрі сталося потрійне ДТП / фото: Дніпро оперативний

Нагадаємо, що у Дніпрі в центрі міста виявили чоловіка, який втік з лікарні.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі невідомий жорстко побив чоловіка на трамвайній зупинці.

Також Знай.иа писав, що Погоди напівголий чоловік вивів на прогулянку свого "дружка".