Вчорашнє ДТП під Дніпром на Полтавському шосе забрала життя молодої пари, які чекали дитинку. Батьки загиблих просять городян допомогти їм зібрати кошти на похорон дітей. Детальніше про це написала Тетяна Гаврилова на своїй сторінці в Facebook.

Відомо, що в ніч з 9 на 10 липня на Полтавському шосе під Дніпром сталося смертельне ДТП – мікроавтобус Vokswagen вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся "лоб у лоб" з легковим автомобілем Ford. На жаль, всі пасажири і водій легковика померли.

Рідні загиблих у ДТП під Дніпром просять про допомогу / фото: Інформатор

зокрема, в Ford перебував 26-річний водій Павло, який є братом відомої дніпровської волонтерки Анни Двойкиной, його 32-річна дружина Олена, яка була вагітною, і 54-річний чоловік.

Рідні загиблої пари молять городян про матеріальну допомогу, щоб поховати Павла і Олену. Тетяна Гаврилова попросила городян не залишатися осторонь, адже ніхто з нас не застрахований від горя.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Рідні загиблих у ДТП під Дніпром просять про допомогу / фото: Тетяна Гаврилова в Facebook

Як допомогти:

5168 7573 8173 8113

Щеголь Олександр Павлович (тато)

Пост Тетяни Гаврилової в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі потребує допомоги дівчинка, яка випала з вікна.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Дніпром малятко з ДЦП потребує допомоги.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі жінка вкрала гроші, які призначалися на лікування дитини.