У Дніпропетровській області жінка помила курячі крильця у фонтані. Про це розповіли на сторінці "Типовий Дніпродзержинськ (Кам'янське)" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Кам'янському жінка нестандартно підійшла до вирішення завдання і скористалася міським фонтаном не за призначенням. Посеред дня вона взялася за мийку великих курячих крилець, які, швидше за все, призначалися для шашлику.

Що спонукало жінку на таке рішення сказати складно. Однак вона явно не замислювалася про чистоту води у фонтані.

У групі також опублікували відео, на якому можна помітити, як жінка одягнена в червону куртку сидить на бордюрі фонтану, дістає крильця з пакету і обмиває їх у воді.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Підписники сторінки не могли пройти повз і висловили свою думку у коментарях під відео. Багато хто не оцінив такий "креативний" підхід і розкритикував дії жінки.

"Дурдом на виїзді. Немає слів", "Яка дикість, так, напевно іноді, вже і не так страшно, як ми живемо, а страшніше те, хто нас оточує. Від цього бидла не сховаєшся ніде, вони усюди: в магазинах, в зонах відпочинку, у трамваях і автобусах, і з кожним роком їх стає все більше, і це страшно", "З кожним днем все радісніше жити ! І ніхто на світі не вміє краще нас сміятися І ГАДИТИ" - написали підписники в коментарях.

Коментарі до відео, скріншот: Facebook Типовий Дніпродзержинськ (Кам'янське)

Коментарі до відео, скріншот: Facebook Типовий Дніпродзержинськ (Кам'янське)

Коментарі до відео, скріншот: Facebook Типовий Дніпродзержинськ (Кам'янське)

Нагадаємо, що у Тернополі городяни вийшли під струмені фонтану на Тернопільському ставі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Запоріжжі чоловіки вирішили освіжитися у фонтані.

Також, "Знай.uа" писав, що у Мелітополі почистять головний фонтан міста і дізнаються, що там гублять городяни.