У Дніпропетровську на житловому масиві Перемога чоловік переплутав дівчину зі своєю дружиною і почав сексуально домагатися до неї. Про подробиці події розповідає місцеве видання "Дніпро оперативний".

Повідомляється, що в четвер, 9 липня, приблизно о 20:45 на проспекті Героїв, неподалік кафе "Фантазія", чоловік у стані алкогольного сп'яніння помітив дівчину, волосся якої йому нагадали його дружину. За словами самого героя-коханця, коли він дізнався у перехожої свою дружину, то в пориві почуттів кинувся за нею і хотів помацати за п'яту точку.

У Дніпрі п'яний чоловік чіплявся до дівчини, думаючи, що це його дружина / фото: Дніпро оперативний

За зрозумілих причин, дівчина злякалася і почала тікати. По дорозі вона набрала свого друга, щоб той її захистив. Вже неподалік від "Нової пошти" назустріч їй вискочив той самий друг. Як виявилося, чоловік є співробітником патрульної поліції, але в той момент знаходився не при виконанні. Він затримав п'яного чоловіка і викликав на підмогу своїх колег.

По прибуттю правоохоронні органи затримали п'яного чоловіка та інших учасників події у відділення поліції, де відбувалося з'ясування всіх подробиць події.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

У Дніпрі п'яний чоловік чіплявся до дівчини, думаючи, що це його дружина / фото: Дніпро оперативний

Нагадаємо, що у місті Дніпро сучасна зупинка врятувала життя людей, які перебували поруч.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі невідомий чоловік заманював дітей в автомобіль.

Також Знай.иа писав, що дівчата, які влаштували погром в одному з потягів Дніпропетровської області, публічно приніс свої вибачення за скоєне.