У Кривому Розі водій легкового автомобіля Audi врізався у залізобетонний стовп, що стало для нього фатальним. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України в Дніпропетровської області.

Повідомляється, що в п'ятницю, 10 липня, о 17:54 на гарячу лінію Служби порятунку "101" надійшов виклик про те, що на вулиці Січеславській Покровського району Кривого Рогу сталася ДТП і необхідна допомога рятувальників.

У Кривому Розі водій легковика врізався в стовп / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

У Кривому Розі водій легковика врізався в стовп / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

Прибулі на місце події співробітники ДСНС виявили, що легковий автомобіль Audi врізався у залізобетонний стовп. Згідно з попередніми даними, водій легковика не впорався з керуванням, що і стало причиною ДТП. Чоловіка затисло в пошкодженному автомобілі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Рятувальники застосували гідравлічний інструмент, щоб витягти потерпілого з пошкодженого автомобіля. Однак, коли він був врятований, медики змогли лише констатувати його смерть.

У Кривому Розі водій легковика врізався в стовп / фото: ДСНС в Дніпропетровській області

На місце події прибули співробітники поліції, які і будуть з'ясовувати всі подробиці події.

Нагадаємо, що в Дніпрі урна на зупинці врятувала людей від ДТП.

Як повідомляв портал Знай.иа ДТП під Дніпром забрала життя молодої пари.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі сталося потрійне ДТП за участю двох легковиків та маршрутного таксі.