Мер Дніпра Борис Філатов поділився з городянами черговим досягненням своєї дружини Марини. Про новий рекорд дружини міський голова розповів на своїй сторінці в Facebook.

Відомо, що дружина мера Дніпра Марина Філатова вже багато років займається альпінізмом. Борис дуже пишається своєю дружиною і при можливості ділиться з городянами її успіхами в улюбленій справі. Нещодавно Марина відправилася до Туреччини підкорювати гору Арарат.

Марина Філатова підкорила гору Арарат / фото: Борис Філатов в Facebook

Міський голова розповів, що дружині вдалося підкорити чергову гору, прикріпивши їх листування, в якій вона поділилася успіхом:

"Малюк, ми спустилися в табір на 4200. Зараз година відпочинку і йдемо, ще на 3330. Подробиці завтра до обіду, коли будемо в місті. Тому що з 3330 нам ще йти 4 години Це було дуже екстремально по погоді. Подзвони Каті!" - написала в повідомленні Марина Філатова.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Повідомлення Марини Філатової / фото: Борис Філатов в Facebook

Сам же Борис Філатов подякував всіх городян, які підтримували Марину і переживали за неї. Він зазначив, що навіть майже в 50 років для когось він як і раніше залишається "малюком".

Пост Бориса Філатова в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що Борис Філатов показав дніпрянам свій палісадник.

Як повідомляв портал Знай.иа, Борис Філатов відкрив у Дніпрі притулок для бездомних.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі пройшов автопробіг проти Бориса Філатова.