У Дніпрі мама дівчинки терміново потребує допомоги небайдужих – у неї діагностували рак. Про діагноз та необхідну суму розповідає видання "Знай.иа".

До нас у редакцію звернулася дівчина, з проханням про допомогу. Миргородська Тамара розповіла, що три місяці тому до неї в дім прийшла біда – у її подруги Ганни діагностували рак. Дівчина вже пройшла через дві дорогі операції, на які було витрачено більше 100 тисяч гривень.

На даний момент стан Анни ще не покращився – їй належить незабаром пройти процедуру хіміотерапії, вартістю 10 тисяч гривень, а після ще одну операцію і тривале дороге лікування.

Пост Тамари Миргородської в Facebook / скріншот

У Ганни є лише маленька дочка, тому допомоги їй чекати нізвідки. Щоб завершити лікування їй знадобиться ще мінімум 100-150 тисяч гривень. Миргородська Тамара просить людей не проходити повз і допомогти будь-якими грошима, щоб врятувати її подругу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Діагноз Ганни Кашиної / фото: Тамара Миргородська

Діагноз Ганни Кашиної / фото: Тамара Миргородська

Діагноз Ганни Кашиної / фото: Тамара Миргородська

Тамара повідомила, що нещодавно на її прохання вже відгукнулися люди, які перевели хоч і небагато, але гроші. Але їх на даний момент недостатньо, тому дівчина просить усіх небайдужих допомогти навіть найменшою сумою.

Нагадаємо, що у Дніпрі в лікарні їм. Руднєва провели складну операцію над 6-місячною дитиною.

Як повідомляв портал Знай.иа, Дніпрі 93-річний старий годує 20 кішок за останні гроші.

Також Знай.иа писав, що ДТП під Дніпром забрала життя молодої пари, яка чекала дитину.