У Дніпрі учні середньоосвітньої №63 прощаються з вчителем історії Коршунової Ліною Федеровной. Про скорботної новини повідомила користувачка Facebook Світлана Біляк.

У вівторок, 14 липня, в останній путь проводжають легендарну вчительку історії Горшунову Ліну Федеровну, яка багато років присвятила загальноосвітній школі №63 в Дніпрі. Відомо, що в цій школі вона працювала з 1978 року по 2009 рік. Крім викладання історії, Ліна Федеровна довгий час пробула завучем школи.

Сьогодні проводжають в останню путь дуже шанованого, відомого багатьом на нашому районі людини Горшунову Ліну Федорівну. Світла людина, Вчитель з великої літери залишиться в нашій пам'яті Ми, її учні, колеги, сусіди запам'ятаємо її як доброго чуйну людину, відданого друга, відповідального керівника! Будемо жити і пам'ятати! - пише Світлана Біляк.

Пост Світлани Біляк у Facebook / скріншот

Трагічна новина миттю облетіла все місто. Багато тепло відгукуються про улюбленій вчительці, називають її Вчителькою з Великої літери. Дякують за отримані знання, добро.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Світла пам'ять, Ліна Федорівна. Будемо вас пам'ятати", — вихованці написали.

Коментарі під постом Світлани Біляк у Facebook / скріншот

Коментарі під постом Світлани Біляк у Facebook / скріншот

Нагадаємо, що у Дніпрі в лікарні їм. Руднєва провели складну операцію над 6-місячною дитиною.

Як повідомляв портал Знай.иа, Дніпрі 93-річний старий годує 20 кішок за останні гроші.

Також Знай.иа писав, що ДТП під Дніпром забрала життя молодої пари, яка чекала дитину.