У Дніпрі вже більше 10 днів розшукують зниклого 19-річного хлопця. Детальніше про зникнення і прикмети хлопця розповідає Волонтерська група "Пошук зниклих дітей" Facebook.

Повідомляється, що з 4 липня 2020 року поліція Дніпропетровської області та батьки розшукують 19-річного Владислава Ватажка. За словами рідних, хлопець не виходив на зв'язок із зазначеної дати і не з'являвся вдома. Сам він з селища Самаровка, однак на даний момент навчається у Дніпрі в університеті імені Альфреда Нобеля. Працює в піцерії, розташованій на вулиці Василя Сухомлинського (кол. Радгоспна).

Коли в останній раз він спілкувався з близькими в суботу, 4 липня. він повідомив, що має намір зустрітися з приятелями після зміни в піцерії. З того дня більше не виходив на зв'язок з рідними і близькими. Про його місцезнаходження нічого невідомо.

Владислав Ватажок / фото: Інформатор

Мати Владислава повідомила, що вже написала заяву в поліцію про зникнення, але все ж вирішила звернутися до городян за допомогу в його пошуках.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Прикмети: зріст близько 178 см, волосся рудого кольору, зачесане назад, на підборідді зліва і праворуч є вугрі.

Був одягнений в червону картату сорочку без рукавів, джинсові шорти і чорні мокасини. При собі мав рюкзак чорного кольору.

будь Ласка, будьте уважніше в громадських місцях: Владислав може бути серед перехожих. Якщо вам відомо що-небудь про місцезнаходження хлопця, помітили його де-то чи бачили раніше, будь ласка, зателефонуйте на «102», за телефоном: (097) 788-82-35 –Сніжана, мама Владислава, або зверніться до Волонтерську групу "Пошук зниклих дітей".

Нагадаємо, що в Дніпрі учні середньоосвітньої №63 прощаються з вчителем історії Коршунової Ліною Федеровної.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі мама дівчинки терміново потребує допомоги небайдужих – у неї діагностували рак. Їй належить незабаром пройти процедуру хіміотерапії, вартістю 10 тисяч гривень, а після ще одну операцію і тривалий дороге лікування.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в лікарні імені Руднєва команда медиків провела складну операцію над 6-місячною дитиною.