У Дніпрі шкуродери почали масову цькування бездомних собак, від чого страждають і домашні тварини. Детальніше про це розповідає видання "Наше місто", посилаючись на розповіді користувачів соціальних мереж.

За останні кілька днів в Дніпрі на житлових масивах Перемога, Лівобережний та на проспекті Олександра Поля зафіксували вже 8 летальних випадків домашніх тварин. Всьому виною догхантери (люди, які має намір труять вуличних тварин). Вони розкладають на землі "ласощі", начинені смертельною дозою медичних препаратів.

Метою догхантерів є саме бездомні собаки, однак ці "ласощі" часто трапляються домашнім тваринам, які гуляють з господарями без повідка. Деяких собак волонтери і господарі встигають довозити до ветклініки і рятувати їх життя, проте часом буває занадто пізно.

Пости користувачів у групі Собачники Дніпро в Facebook / скріншот

Ольга Іноземцева поділилася з користувачами групи "Лівобережний 3 | Дніпро" своїм горем Вона розповіла, що 11 липня її батько гуляв з собакою Хансом в районі Донецького шосе, 123, проспекту Миру та озера Курячьего. У ніч на 12 липня собаці стало погано, тому його негайно відвезли до ветеринарів на Троїцький ринок.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Всю ніч медики намагалися врятувати життя Ханса, проте до ранку його серце зупинилося. За словами лікаря, пес отруївся нейротоксинами, які часто розкладають догхантери. Медик також повідомив, що на Лівобережному почастішали аналогічні випадки.

Пост Ольги Іноземцевої в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі зооволонтер виявила на одному з дачних кооперативів цуценя, над яким шкуродери ставили досліди.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кривому Розі Дніпропетровської області чоловік звернувся в поліцію за допомогою, оскільки на нього накинулася його ж собака.

Також Знай.иа писав, що під Кривим Рогом жителі вже кілька днів змушені терпіти огидний запах від водоймища, в якому масово загинула риба.