У Нікополі Дніпропетровської області багато жителів знайомі з продавцем на ринку Михайлом, який торгує молочною продукцією. Але нещодавно користувач Дмитро Дейнега розповів історію про цього чоловіка, яка зворушила до сліз.

За словами Дмитра, Михайло працює в молочному відділі на Селянському ринку в Нікополі вже багато років. Як виявилося, він є єдиним годувальником у родині – утримує і забезпечує двох батьків інвалідів. Дейнега прикріпив фото, на якому показав частково паралізовану матір Михайла, яка стоїть за ринковими прилавком, допомагаючи своєму синові чим може.

Мати Михайла торгує на ринку / фото: Дмитро Дейнега в Facebook

Сам по собі Михайло займається фермерством, вирощує живність, доглядає за кількома коровами. Дмитро зазначив, що він завжди життєрадісний і складно зрозуміти, що йому в житті непросто.

Дмитро Дейнега закликав користувачів мережі і всіх жителів Нікополя допомогти Михайлу всіма зусиллями, купуючи у нього продукцію:

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Друзі, я вважаю, що таких людей потрібно підтримувати, він не просить допомоги, це чисто моя ініціатива. Купуючи у таких людей продукти ми побічно допомагаємо їм у житті, якість продукції вас здивує. Мама Михайла допомагає йому чим може, сьогодні купували у неї сметану вона не змогла її набрати в банку ми зробили це самі. Давайте робити добро. Торгує Міша в молочному павільйоні на вході це на селянському ринку", - написав Дмитро.

Користувачі не залишилися осторонь, підтримавши пост Дмитра в коментарях:

Коментарі під постом Дмитра Дейнеги в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Дмитра Дейнеги в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Дмитра Дейнеги в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Дмитра Дейнеги в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі вже більше місяця намагаються врятувати життя патрульного поліцейського Максима Молчанова.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі учні середньоосвітньої №63 прощаються з вчителем історії Коршунової Ліною Федеровної.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі мама дівчинки терміново потребує допомоги небайдужих – у неї діагностували рак.