У середу, 15 липня, призначили нового керівника Національної поліції в Дніпропетровській області. Відповідна інформація з'явилася на офіційному сайті ГУНП в Дніпропетровської області.

Повідомляється, що заступник голови Національної поліції України Олексій Руденко представив керівному складу нового керівника поліції Дніпропетровщини. Згідно з наказом голови Національної поліції України, новим в. о. начальника ГУНП в Дніпропетровській області став полковник поліції Анатолій Щадило.

Олексій Руденко / фото: ГУНП в Дніпропетровській області

Відомо, що до призначення на посаду Анатолій Щадило був начальником ГУ Національної поліції в Хмельницькій області. На попередній посаді поліцейський перебував з вересня 2019 року.

Анатолій Щадило працює в правоохоронних органах України ще з 1997 року. За свою кар'єру він встиг пройти шлях від оперуповноваженого Старокиївського районного відділу податкової поліції управління податкової поліції Державної податкової адміністрації в Києві до керівника обласного підрозділу.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Анатолій Щадило / фото: ГУНП в Дніпропетровській області

Згідно опублікованих ним декларацій, Анатолій Щадило був заступник начальника управління Міністерства внутрішніх справ у Волинській області у 2013 році, а вже через рік його призначили на посаду заступника начальника столичного управління Міністерства внутрішніх справ. У декларації Щадило за 2017 рік сказано, що він обіймав посаду старшого інспектора тренінгового центру ГУНП України в Київській області.

Нагадаємо, що мер Дніпра Борис Філатов прокоментував ухвалення законопроекту про легалізацію грального бізнесу в Україні.

Як повідомляв портал Знай.иа, мер Дніпра Борис Філатов поділився з городянами черговим досягненням своєї дружини Марини.

Також Знай.иа писав, що дніпровський мер Борис Філатов розповів дніпрянам про новий досягненні – в місті відкрився новий притулок для бездомних.