У Дніпрі на лівому березі невідомі розмалювали припарковану машину грязюкою. Відповідними кадрами поділилися користувачі мережі Facebook-спільноті "Райончик".

Повідомляється, що в Дніпрі на вулиці Гулі Корольової невідомі розмалювали білий Volkswagen грязюкою. Жителі сусідніх будинків виявили знахідку і опублікували кілька фото в соціальних мережах. На знімках можна побачити, як на білосніжному автомобілі з'явилися малюнки, відбитки долонь і нерозбірливі написи.

У Дніпрі невідомі розмалювали машину грязюкою / фото: Райончик в Facebook

Під публікацією між користувачами розгорнулася дискусія, що саме це було помста автовласникові або дитяче творчість.

Коментарі під постом Райончик в Facebook / скріншот

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"тут два варіанти.. або господар парконувся десь не правильно, а у людей урвався терпець, або хтось невдало пожартував.. але ні від першого , ні від другого варіанту машина чистішою не стала.. машинку шкода.. Люблю білий колір"

"У нас у дворі ставлять на ніч машини в стороні, не на дорозі і то вранці виявляють, то проколоті шини, то широкі подряпини. Це ж як у людини захльостує заздрість, що вона уночі все це робить. Сумно. Просто не завжди є можливість поставити машину на стоянку. І тут..прокидаються вони...!!!", - пишуть користувачі мережі.

Коментарі під постом Райончик в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Райончик в Facebook / скріншот

Деякі навіть поділилися власною історією, як у дитинстві псували чужі машини:

Коментарі під постом Райончик в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі на одній з вулиць лівого берега прорвало каналізаційну трубу. Тонни чорної води затопили вулицю, житлові будинки, розмили дороги і заблокували рух електротранспорту.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Кривому Розі відкрили безкоштовні уроки танців для пенсіонерів.

Також Знай.иа писав, що в одному з дитячих садочків Дніпра незабаром з'явиться казковий будиночок – хатинка на курячих ніжках.