У Дніпрі на житловому масиві Придніпровськ обвалився асфальт на проїжджій частині. Детальніше про це повідомляє видання "Інформатор".

Відомо, що кілька днів тому в центрі Дніпра під вантажівкою провалився величезний шматок асфальту. Тоді, комунальні служби припустили, що це пов'язано з будівництвом метро. Буквально на наступний день ситуація повторилася на тому ж місці.

У Дніпрі провалився шматок асфальту / фото: Інформатор

Однак у четвер, 16 липня, шматок асфальту провалився вже на лівому березі, тому пов'язувати це з будівництвом метро – нерозумно. Інцидент стався на житловому масиві Придніпровськ на перехресті вулиць 20-річчя Перемоги і Космонавтів. Виглядає ситуація вкрай плачевно, тому не виключено, що масштаб проблеми набагато більше, ніж здається на перший погляд.

На місце події прибули співробітники комунальних служб і перекрили проїзд по вулиці Космонавтів, щоб уникнути нових провалів в дорожньому покритті. Постраждалу ділянку огородили сигнальними стрічками та встановили знаки, які позначають об'їзд.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У Дніпрі провалився шматок асфальту / фото: Інформатор

За словами очевидців, асфальт провалився після того, як по ньому проїхалася вантажівка. Глибина ями – близько двох метрів. За однією з версій, яма утворилася через протікаючий колектор, який проходить під цією ділянкою дороги. Як з'ясувалося, під постраждалою ділянкою дороги знаходиться труба "тисячка". Найімовірніше, вона лопнула, утворивши розмиття грунту.

За іншою версією, провал в дорожньому покритті утворився внаслідок недавніх дощів. Фахівці пояснили, що дощова вода підмила грунт під дорожнім покриттям, викликавши тим самим провал.

Нагадаємо, що в Дніпрі повністю оновлять рухомий склад електротранспорту.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в одному з маршрутних таксі стався конфлікт між водієм та пасажира з-за відсутності захисної маски.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі затримали банду квартирних злодіїв.