У Дніпрі 7-річна дівчинка звернулася в поліцію, заявивши, що не хоче більше жити з матір'ю. Детальніше про інцидент розповідає прес-служба Патрульної поліції в Дніпропетровській області Facebook.

Повідомляється, що в четвер, 16 липня, на гарячу лінію "102" зателефонувала жінка, яка повідомила, що у неї вже третій день живе дочка сусідки. За вказаною адресою, на вулицю Руденка (кол. Войцеховича), відправили наряд патрульної поліції для з'ясування обставин.

У Дніпрі 7-річна дівчинка відмовляється жити з мамою / фото: Патрульна поліція в Дніпропетровській області в Facebook

Як розповіла сусідка, мати 7-річної дівчинки вже близько тижня вживає алкогольні напої і зовсім не піклується про дитину. Горе-мати абсолютно не цікавить, де знаходиться її дочка і що з нею відбувається.

Поспілкувавшись з самою дівчинкою, патрульні почули, що вона не має бажання далі жити з матір'ю і хоче переїхати до бабусі, яка проживає в іншому регіоні.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Правоохоронцям вдалося відшукати мати 7-річної дівчинки і поспілкуватися з нею. На місце були викликані працівники ювенальної превенції, які повинні розібратися в ситуації і скласти відповідні адміністративні матеріали.

У Дніпрі 7-річна дівчинка відмовляється жити з мамою / фото: Патрульна поліція в Дніпропетровській області в Facebook

Пост Патрульної поліції в Дніпропетровській області в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в місті Павлоград підліток заліз на залізничний міст, в слідстві чого його вдарило струмом. На місце події прибула бригада швидкої допомоги, яка намагалася реанімувати підлітка, проте травми виявилися несумісними з життям.

Як повідомляв портал Знай.иа, в місті Кам'янське сталася пожежа в багатоповерховому будинку, в результаті якого постраждав чоловіківа.

Також Знай.иа писав, що в місті Нікополь Дніпропетровської області в центрі міста підліток зірвався з покинутого будинку.