Національна поліція оголосила в розшук двох організаторів злочинного угруповання, які займалися викраденням автомобілів. Як передає видання "Дніпро оперативний", вони можуть перебувати в Дніпропетровській області.

Повідомляється, що ще в кінці 2019 року поліції вдалося затримати членів організованої злочинної організації, які займалися викраденням елітних автомобілів. Банда займалася злочинною діяльністю в багатьох регіонах України. В "автопарку" нараховуються автомобілі "Jaguar", "Lexus", "Land Rover" та інші.

У той же час правоохоронці провели 15 невідкладних обшуків у Київській та інших регіонах України. Їм вдалося вилучити речові докази – спецтехніку для прописки ключів до авто, пристрої для відкриття і заклади автомобілів і пристрій для пошуку GPS маячків, номерні знаки.

На даний момент поліція вже оголосила зловмисникам про підозру у вчиненні злочину відповідно до ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування підходить до кінця, однак правоохоронцям належить розшукати ще двох фігурантів справи. Їх оголосили у всеукраїнський державний розшук.

Один з них – організатор злочинного угруповання Павленко Дмитро Миколайович, 37-річний житель міста Васильків. Раніше він працював у поліції, проходив службу в підрозділі "Кобра". Вже був судимий за скоєння аналогічних злочинів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Павленко Дмитро Миколайович / фото: Національна поліція

Другий – 51-річний Рагулін Андрій Михайлович, який також проживав в місті Васильків. Його підозрюють у наданні гаражних приміщень зловмисникам для зміни номерів агрегатів та налагодженні каналів збуту викрадених автомобілів.

Рагулін Андрій Михайлович / фото: Національна поліція

"Шановні громадяни! Якщо Вам відомо місцезнаходження розшукуваних злодіїв, можете повідомити в поліцію будь-яку інформацію, яка може допомогти затримати цих осіб, не будьте байдужими, телефонуйте по спецлінії 102. Анонімність та винагорода гарантується!" - закликають в поліції.

Нагадаємо, що в Дніпрі 7-річна дівчинка звернулася в поліцію, заявивши, що не хоче більше жити з матір'ю.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпропетровській області призначили нового начальника поліції.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі знайшли дідуся, який гуляв по вулиці без взуття в одній піжамі.