Під Дніпром розшукують 66-річного чоловіка, який зник кілька днів тому. Детальніше про прикмети чоловіка і його зникнення розповідає видання "Інформатор".

Повідомляється, що з вівторка, 14 липня, у Дніпропетровській області розшукують Зіброва Віктора Павловича. Він є жителем села Дерезоватое Синельниківського району Дніпропетровської області. Рідні розповіли, що він пообідав у вівторок з ними, потім взяв велосипед і поїхав у невідомому напрямку.

Зібров Віктор Павлович / фото: Інформатор

Опитавши перехожих, вдалося з'ясувати, що його востаннє бачили на дорозі в напрямку села Майське. Виїхавши на місце, рідні чоловіка виявили на дорозі сліди від велосипеда, проте самого Віктора в окрузі знайти не вдалося.

Зібров Віктор Павлович / фото: відкриті джерела

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Є ймовірність того, що він міг поїхати в село Чумаки Петропавлівського району. Там знаходиться будинок, де чоловік жив раніше. Родичі вкрай стурбовані, тому звертаються за допомогою до кожного з вас. Якщо раптом ви знаєте що-небудь про місцезнаходження чоловіка, помітили його десь у місті, в області на дорозі між населеними пунктами, — повідомте про це Людмилі: (096) 827-36-75. У чому конкретно він був одягнений — невідомо, але швидше за все чоловік одягнений не по погоді (у сіру теплу курточку).

Нагадаємо, що в Нікополі молода мама терміново потребує допомоги небайдужих – у неї діагностували рак. Нещодавно питання стало не тільки в лікуванні від онкології, а й про врятування життя. До агресивного захворювання додалася ще одна проблема.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі на житловому масиві Тополя-3 виявили літнього чоловіка, який йшов з боку 80-ї школи без взуття в одній піжамі. На вигляд йому було близько 70 років. Як вдалося з'ясувати, його звуть Микола.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі 7-річна дівчинка звернулася в поліцію, заявивши, що не хоче більше жити з матір'ю. Мати дівчинки вже близько тижня вживає алкогольні напої і зовсім не піклується про дитину.