Маленького дніпрянина Сашу з важкою формою діабету ізолювали в реанімації. Хлопчик потребує не тільки матеріальної допомоги, але і простих подарунків: книги або іграшки.

Про це повідомляє інформаційний портал Дніпровська панорама.

У Дніпрі в реанімації рятують життя маленького Сашка, якого через важку форми діабету вимушено ізолювали в реанімації. Дитина потребує допомоги, але не тільки фінансової. Він буде вдячний за будь-яку книжку чи іграшку.

Маленького дніпрянина ізолювали в реанімації


«Тяжкий перебіг цукрового діабету за довгі роки хвороби призводить до пошкодження нервових закінчень (порушення всіх видів чутливості) і пошкодження судин (знижується доставка поживних речовин і кисню до тканин). У таких ситуаціях власна захист організму від інфекцій знижується катастрофічно», — розповіла волонтер Олександра.

У хлопчика крім ніжки, з'явився новий осередок інфекції — області правого плеча. Буквально добу тому Саші зробили операцію. Медики кажуть, що лікування у таких пацієнтів проводиться довго.

Хлопчика ізолювали в окремій палаті для виключення перенесення гнійних інфекцій усередині відділення. Зараз хлопчик відчуває себе самотньо і йому дуже нудно, тому він був би радий будь-якій книжечці або іграшці.

Допомогою маленькому дніпрянину Саші займається благодійний фонд Совушка.

До речі, у тринадцятирічної дівчинки зараз рецидив лейкозу, і їй терміново потрібна допомога всіх небайдужих. Погорілій Єві Артемовне зараз 13 років, вона 2007 року народження.

Мати дочки каже, що їй потрібен донор для того, щоб здали кров. Талон потрібно принести в дитячу обласну лікарню в гематологи. У неї гострий лімфобластний лейкоз рецидив.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що дворічний Артем з Черкас потребує підтримки всієї країни. Медики виявили пухлину після того, як вісім місяців тому батьки хлопчика поскаржилися на ослаблі руки і ноги дитини.

Як повідомляв портал "Знай.uа" що 11-річна львів'янка з дитбудинку благає про допомогу. їй необхідні кошти на операцію на позвночнике

Також "Знай.uа" писав, що молодий хлопець зі Львова лікується від агресивної форми раку. Про це повідомила мама хлопця Таня Бренгин на своїй сторінці в соцмережі Facebook.