В Одесі на одному з пляжів загинув 12-річний хлопчик, який намагався втекти від охоронця. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Одеській області.

Повідомляється, що в неділю, 19 липня, близько 3 години ночі, на одному з пляжів Одеси 12-річний хлопчик гуляв зі своїм другом без супроводу дорослих. Їх помітив охоронець закладу, розташованого неподалік.

В Одесі хлопчик загинув, впавши з обриву на пляжі / скріншот з відео

Чоловік вирішив викликати на місце наряд поліції, щоб ті розібралися з дітьми, проте один з хлопчиків почав тікати. Не розрахувавши відстань, хлопчик не помітив обрив і полетів вниз на камені. По приїзду поліція і швидка лише констатували смерть дитини.

На даний момент правоохоронці Шевченківського відділення поліції встановлюють усі обставини трагедії. За даним фактом порушили провадження відповідно до ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство з позначкою "нещасний випадок"). Слідство триває.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто нагадати, що нещодавно на одному з запорізьких пляжів, на 6-річну дитину впав металевий пляжний грибок. Дитина сильно травмована.

У Запоріжжі металевий гриб ледь не убив дитину, фото: Національна поліція

Повідомляється, що стався цей інцидент вчора, у четвер, 16 липня, на Центральному пляжі Запоріжжя (права сторона) шестирічної дитини впав металевий пляжний грибок. Грибок був дуже важкий, міг вбити не тільки дитини, але і дорослого людини. На місці події працювала дитяча реанімаційна бригада, яку відразу ж викликали на місце.

Як повідомили пізніше, хлопчик отримав закриту травму черевної порожнини, садна правого плеча та був госпіталізований в Запорізьку обласну дитячу лікарню.

Нагадаємо, що на проспекті Олександра Поля в Дніпрі відбулося затримання банди злодіїв, які обкрадали квартири пенсіонерів, заходячи в них під виглядом працівників комунальної служби.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі, 18 липня, в маршрутці кілька пенсіонерок і неврівноважений чоловік побили дівчину.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі батьки поскаржилися на футбольну школу з-за того, що вони незаконно використовують дитячу працю для збирання небезпечних рослин.