У Дніпрі в суботу, 18 липня, у маршрутному таксі №101 відбувся конфлікт між пасажирами. За фактом побиття однієї з учасниць інциденту поліція відкрила кримінальне провадження. Детальніше про це розповідає прес-служба ГУНП в Дніпропетровській області.

Відомо, що 18 липня в маршрутці №101 стався конфлікт – дівчина зайшла в салон автобуса і оплатила собі 2 місця, щоб до неї більше ніхто не підсідав. Однак, через деякий час друге місце посіла пенсіонерка. Дівчина попросила пасажирку пересісти, повідомивши про оплату двох місць, однак та відреагувала не дуже ввічливо.

Пенсіонерка відмовилася пересідати і почала сварку з дівчиною. Конфлікт підтримали ще кілька пасажирів. Чоловік, який стояв поруч, вдарив кілька разів дівчину кулаком по голові, від чого той вдарився об вікно і поручень. Інші пасажири також підтримали бійку, викинувши постраждалу з автобуса і порвав їй одяг.

Geplaatst door Vitaliy Demidchenko op Zaterdag 18 juli 2020

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Geplaatst door Vitaliy Demidchenko op Zaterdag 18 juli 2020

За фактом побиття пасажирки поліція відкрила кримінальне провадження. Сама дівчина відмовилася писати заяву. Слідче підрозділ поліції кваліфікувало ситуацію по 1 ч. ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Що примітно, на цьому конфлікт не закінчився. Жителі міста відшукали чоловіка, який побив пасажирку і відповіли йому тим же – рукоприкладством. Фотографію чоловіка без свідомості опублікували пізніше в соціальних мережах.

Дніпряни побили чоловіка, який напав на дівчину в маршрутці / фото: соціальні мережі

За даним фактом поліції також довелося зареєструвати у журнал єдиного обліку. Найближчим часом правоохоронці пообіцяли прийняти законне рішення у двох справах.

Нагадаємо, що в Кам'янському зловмисник поглумився над 13-річним хлопчиком.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі на проспекті Олександра Поля поліція затримала групу зловмисників, які обкрадали пенсіонерів.

Також Знай.иа писав, що національна поліція оголосила в розшук двох організаторів злочинного угруповання, які займалися викраденням автомобілів.