У Дніпрі 17 липня, близько 11 години дня на зупинці Бакинська, що на ж/м Перемога сталася НП. Чоловік-пасажир, якого не пускали в салон тролейбуса, зі злості вкусив кондуктора.

Про це повідомив заступник директора КП «Дніпровський електротранспорт» Володимира Сусленкова, пише Дніпровська панорама.

Інцидент стався в тролейбусі № 10 з-за того, що кондуктор тролейбуса №10 не пускала в салон пасажирів. Адже через карантин громадський транспорт перевозить пасажирів тільки за кількістю сидячих місць.

Дніпрян набралося досить, кондуктор заявила, що більше брати пасажирів не має права. За це водій і кондуктор несуть відповідальність.

"Розлючений пасажир хотів вдарити кондуктора, але у нього не вийшло і вкусив. Усі перелякалися. Такого ніхто не очікував. На щастя, рана не серйозна. Прокуса на руці було. Вже в диспетчерській рану кондуктора обробили, кондуктор від медичної допомоги відмовилася" повідомив Володимир Сусленко.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

За словами Сусленкова, не так давно поліція проводила рейди в громадському транспорті. На водіїв, які перевозили більшу кількість пасажирів, ніж сидячих місць у транспорті, складали адмінпротоколи. В результаті чого вони повинні будуть заплатити штраф 17 тисяч гривень. Рішення залишається за судом.

Нагадаємо, у Дніпрі агресивний пасажир з дитиною накинувся на водія маршрутки з кулаками. Інцидент трапився у маршрутці №38. Коли маршрутне таксі перебувало на вулиці Калиновій неподалік від Бурштинової, в салон зайшов пасажир з дитиною. Водій чемно попросив чоловіка надати посвідчення школяра на дитину, однак той відреагував агресивно.

Чоловік почав бити водія маршрутки прямо під час руху транспорту. Інші пасажири не сиділи склавши руки, почавши відтягати неадекватного чоловіка від водія в бік. Коли конфлікт був вичерпаний, чоловік зник з місця події.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Кривому Розі Дніпропетровської області патрульна поліція затримала чоловіка, який влаштував погром в аптеці, намагаючись пограбувати

Як повідомляє портал «Знай.ua» В електричці Дніпро-Лозова днями одному з пасажирів стало погано. Благо, разом з ним їхали небайдужі люди, які врятували його життя

Також «Знай.ua» писав, що В Дніпрі осатаневшие пенсіонери надавали дівчині ляпасів в маршрутці - посміла заплатити за двох