У Дніпрі в одному з маршрутних таксі стався конфлікт між водієм і пасажиром без маски. Відповідним відеороликом і подробицями події поділилася спільнота "Х**вий Дніпро" в Instagram.

Повідомляється, що в неділю, 19 липня, у маршрутному таксі №157а в Дніпрі стався конфлікт. За розповідями очевидців, чоловік у смугастій футболці зайшов в автобус без захисної маски, а на відповідне зауваження водія не реагував, а лише почав вести себе грубо.

Щоб провчити якось нахабного чоловіка, водій і один з пасажирів, що сидів спереду, почали виштовхувати неадеквата з маршрутки. Відповідно, той почав пручатися, почавши бійку.

Користувачі мережі не змогли проігнорувати цей інцидент, висловивши свою думку з цього приводу в коментарях під публікацією. Багато відзначили, що конфлікт почалася зовсім не через відсутность захисної маски у пасажира, адже в місті вже багато людей обходяться без них. Деякі написали, що інцидент їм нагадав недавню бійку в маршрутці №101, а хтось підкреслив, що після карантину маршрутки буквально перетворилися на поле бою.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Ну на**й ваші маршрутки , пішки похожу"

"Хочеш попиз...ться - проїдься в маршрутці🤦‍♂️🙉🙉🙉😂😂😂"

"Во дають... Куди нам до Європи з нашим менталітетом?!"

"Скільки у нас неадекватів, навіть у маршрутках страшно їздити🤦‍♀️"

Так всі водії вже беруть людей без масок.. Всім вже пох*р🤷‍♀️"

Нагадаємо, що у дніпровській електричці пасажири врятували чоловіка, якому стало погано. Родичі безмежно вдячні всім, хто брав участь у порятунок чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в маршрутці кілька пенсіонерок і неврівноважений чоловік побили дівчину.Інцидент трапився у маршрутці №101. Пасажирка заплатила за два місця, за однією з версій, щоб однією сидіти на двомісних сидіннях.

Також Знай.иа писав, що Національна поліція оголосила в розшук двох організаторів злочинного угруповання, які займалися викраденням автомобілів.