На одному з ринків Дніпра покупцям продають тухлі пташині туші. Докладніше про свою покупку розповіла користувачка Ірина Минко в Facebook-спільноті "Події Ігрені".

Інцидент стався на одному з районів Дніпра – Ігрені. Ірина розповіла, що 18 липня її чоловік пішов на місцевий ринок, щоб купити домашню курку і качку. Він доставив товар додому і далі пішов у своїх справах, а Ірина залишилася розбирати туші.

Однак, коли вона приступила до оброблення, вона зіткнулася з неприємним видовищем. В тушці курки вони виявила позеленілу печінку. Спочатку Ірина подумала, що це була просто жовч, але коли взяла її в руки, то печінка просто розпадалася.

Зелена печінка / фото: Ірина Минко в Facebook

Зелена печінка / фото: Ірина Минко в Facebook

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Далі жінка приступила до качки. В першу чергу вона помітила, що тушка була заморожена. Ірина скинула все на те, що зараз спека і багато продавців торгую замороженою продукцією. Тим паче продавець сказав, що туша свіжа. Але коли жінка почала розморожувати качку, то відчула різкий запах тухлятини. Справді, качка була далека від свіжості, а ось коштувала досить недешево. Коли Ірина разделала качку, то побачила, що та вже позеленіла в деяких місцях і видавала огидний сморід.

Качка / фото: Ірина Минко в Facebook

Качка / фото: Ірина Минко в Facebook

Якщо б не те, що я була з дітьми вдома сама і не те, що у сина стався страшний алергічний напад, я б уже кинувся на ринок. Хоча чоловік сказав, що він забрав майже останнім і швидше за все там нема нікого!! Так ось! Мати вашу, люди, ви що зовсім здуріли???????? Бачить бог, якщо б я могла вирватися в той момент на ринок, я б цього продавцю запхала цей труп в глотку!!! Хотіли купити дітям домашній свіжий продукт, в результаті отримали труп птиці, яка напевно здохла не своєю смертю! Загалом будьте дорогі жителі та покупці уважні!!! У деяких продавців взагалі залишки совісті розгублені, а швидше всього її і не було! - пише Ірина.

Нагадаємо, що у Дніпрі в одному з маршрутних таксі стався конфлікт між водієм і пасажиром без маски.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі чоловік покусав кондуктора тролейбуса.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в одному з житлових будинків на лівому березі жителі почали скаржитися на нашестя комах, які кусають людей.