Борис Філатов напередодні місцевих виборів стає ще більш розлюченим, особливо по відношенню до центральної влади. Нову порцію своїх роздумів міський голова опублікував на своєму Telegram-каналі.

На цей раз предметом для обговорення стала знову-таки передвиборна кампанія і місцеві вибори. Борис Філатов відзначив, що відчув на собі дежавю, ніби знову повернувся в 2015 рік на попередні вибори.

Таке враження у нього склалося через те, що його постійно тероризують правоохоронні органи, заводять кримінальні справи, особливо це стосується Київської СБУ. Він зазначив, що у нього мало не щодня проводяться обшуки. Але на цьому проблеми не закінчуються. Ще його дошкуляють тонни бруду в олігархічних ЗМІ, а також огидні відносини з керівництвом держави.

Борис Філатов / скріншот з відео

І тим не менш, незважаючи на всю цю грязь, він все одно лідирує в рейтингу кандидатів на посаду мера Дніпра. Почесне друге місце посів Олександр Вілкул, а на третьому перебувати Загід Краснов.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нічого не змінюється. Відчепіться від мене, від Міста, будь ласка. Дайте спокійно працювати, - пише Філатов.

Борис Філатов також підкреслив, що вже друга серйозна соціологічна служба показує те, що він в три рази випереджає своїх суперників у рейтингу на посаду міського голови. І що найбільше порадувало Філатова, що кандидати партії "Слуга народу" пішли на четверте місце.

Пост Бориса Філатова в Telegram / скріншот

Нагадаємо, що дніпровський мер Борис Філатов розповів жителям міста про те, що в Міністерстві інфраструктури збиралися забрати 100 мільйонів гривень, призначених на будівництво нового аеропорту.

Як повідомляв портал Знай.иа, одіозний олігарх Ігор Коломойський намагається висунути на посаду мера Дніпра Максима Бужанського незважаючи на те, що "Слуги народу" дотримуються дещо іншої думки.

Також Знай.иа писав, що мер Дніпра Борис Філатов прокоментував ухвалення законопроекту про легалізацію грального бізнесу в Україні.