У Дніпрі в автобуса громадського призначення відвалилося колесо прямо на ходу. Відповідні кадри опублікував Telegram-канал "Х**вий Дніпро".

Повідомляється, що в понеділок, 20 липня, на Новому мосту автобус №88, який прямує з житлового масиву Клочко-6 до Європейської площі, зазнав втрати під час поїздки. Пасажири стали свідками того, як на ходу у транспорта відвалилося колесо і покотилося далеко вперед.

На щастя, ніхто з учасників дорожнього руху та пасажирів автобуса не постраждав. На даний момент точно невідомо, що стало причиною такої аварії. Правоохоронцям належить з'ясувати всі подробиці події.

При цьому голова профспілки автомобілістів і перевізників Михайло Тонконогий прокоментував ситуацію. За його словами, причиною того, що сталося може бути те, що в автобусі лопнули шпильки, оскільки транспортний засіб не є новим.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Водій не надав значення нетиповій поведінці ходової частини автобуса, внаслідок чого не зміг передбачити дану ситуацію. Призначена службова перевірка, заявив Михайло Тонконогий.

Пасажири автобуса встигли зафільмувати, як колесо покотилося вперед по дорозі, а перехожі сфотографували, як водій транспортного засобу побіг забирати відпавшу частину.

У Дніпрі автобус втратив колесо на ходу / фото: t.me/hyevuy_dnepr

У Дніпрі автобус втратив колесо на ходу / фото: t.me/hyevuy_dnepr

У Дніпрі автобус втратив колесо на ходу / фото: t.me/hyevuy_dnepr

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області сталася аварія на залізниці – вагони товарного потягу зійшли з рейок.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі в одному з житлових будинків на лівому березі жителі почали скаржитися на нашестя комах, які кусають людей.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі на проспекті Олександра Поля поліція затримала групу зловмисників, які обкрадали пенсіонерів.