Учасник скандального інциденту в маршрутці №101 в Дніпрі зв'язався з журналістами і розповів свою версію події. Розмова була опублікована в новинному сюжеті телеканалу "Україна 24".

На днях у дніпровській маршрутці №101 стався скандал – дівчина зайняла два місця в маршрутці, заявивши, що заплатила за це подвійний тариф. Однак, пасажири транспорту були з цим незгодні. Чоловік, який сидів неподалік, першим вдарив дівчину по обличчю, після чого до бійки підключилися і інші пасажири, почавши тягати її за одяг і виволокли з маршрутки.

Бійка у дніпровській маршрутці / скріншот з відео

Дніпряни порахували, що саме чоловік, Віталій Ларін, є провокатором конфлікту, тому вирішили влаштувати самосуд. Його дані разом з адресою проживання витекли в мережу, його вистежили і побили прямо у квартири на очах у бабусі. За даним фактом поліція порушила кримінальну виробництво.

Журналістам вдалося зв'язатися з Віталієм і розпитати його версію події. За словами чоловіка, жінка була в стані алкогольного сп'яніння, нецензурно висловлювалася і провокувала інших пасажирів. Пасажири неодноразово просили її покинути салон, але та не погоджувалася і лише хитала права.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"По-перше, п'яна села і почала качати права... Образила всіх, кого могла і бачила. Я зірвався і хотів дати по губах. Я шкодую про це, але я вже не міг терпіти", - розповів він.

Розмова з Віталієм Ларіним / скріншот з відео

Сама ж жінка відразу після конфлікту відмовилася писати заяву в поліцію незважаючи на те, що постраждала. Проте трохи пізніше вона самостійно звернулася в Шевченківське відділення поліції і написала заяву.

"Потерпіла жінка відразу від написання заяви відмовилася, проте згодом сама звернулася у райвідділ поліції. Відкрито кримінальну виробництво за хуліганство", - повідомила прес-секретар Нацполиции в Дніпропетровській області Ганна Старчевська.

Поліція даних потерпілої не надає, сама вона також ховається від публічності. Незабаром пасажиру, який побив її, оголосять підозру. Поліція також займається пошуком інших учасників бійки, зокрема пенсіонерок, які допомагали силою витягувати дівчину з салону.

У той же час голова профспілки автомобілістів і автоперевізників Михайло Тонконогий стверджує, що жінка мала право викупити два місця в маршрутці.

"Оскільки це питання у нас не врегульовано, то що не заборонено - те дозволено", - пояснив він.

Відеосюжет можна переглянути тут.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області сталася аварія на залізниці – вагони товарного потягу зійшли з рейок.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпрі в одному з житлових будинків на лівому березі жителі почали скаржитися на нашестя комах, які кусають людей.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі на проспекті Олександра Поля поліція затримала групу зловмисників, які обкрадали пенсіонерів.