У Дніпрі нещодавно стався інцидент з масовою бійкою в маршрутці. Причиною конфлікту стала покупка двох квитків однієї пасажиркою, щоб ніхто поруч з нею не сів. Однак у інших пасажирів даний факт викликав обурення.

Конфлікт і подальша бійка потрапили на відео, яке розійшлося по мережі і викликало резонанс. Кореспонденти фактів телеканалу СТБ розібралися в ситуації в вислухали різні боки конфлікту.

Одна з пасажирок по телефону розповіла, що жінка, яку побили, була в стані алкогольного сп'яніння і перед цим довго штовхала інших пасажирів і провокувала конфлікт. Після цього вона зазначила, дана особа не розплатилася за проїзд взагалі.

Родичі заступилися за неадеквата з Дніпра Фото: скріншот

Водія маршрутки тимчасово відсторонили від роботи. Так як він вчасно не повідомив про конфлікт начальству. Однак керівник автопарку прокоментував ситуацію. Зокрема, він зазначив, що водій не може контролювати оплату проїзду. Йому передали гроші за двох пасажирів, а на зупинці зайшли дві людини, у нього все зійшлося – гроші і кількість пасажирів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Кореспонденти з'ясували і думка юристів. Адвокат Андрій Верба розповів, що правилами перевезення пасажирів не заборонено викуповувати два і більше місць з одним пасажиром. Жінка мала право заплатити за два місця і поставити на друге сидіння сумку. Ніхто не має права пред'являти їй ніяких претензій. Адвокат вважає, що потрібно було відразу попросити у водія два талона.

Бабуся чоловіка, якого побили у відповідь за нанесення побоїв пасажирку маршрутки, розповіла, що її онук ніколи не виявляв агресії. Також жінка зазначила, що людина може помилятися і так жорстоко не можна чинити. При цьому вона не знімає вини з онука за те, що той підняв руку на жінку. Сусіди чоловіка також не помічали за ним проявів агресії і розповіли, що він завжди допоможе, якщо треба.

Нагадаємо, Знай писав, що дніпрянин, побив дівчину в маршрутці розповів свою версію конфлікту.

Знай повідомляв, що в Дніпрі пасажир без маски влаштував бійку в маршрутці.

Нещодавно Знай передавав, що поліція Дніпра завела справи на учасників бійки в маршрутці.