Вчора, 21 червня, у Дніпрі вшанували річницю трагічної смерті героя Семена Михайловича Румигина.

Рівно рік тому, 21 червня 2019 року, під час виконання бойового завдання в місті Слов'янськ Донецької області трагічно загинув наш земляк Семен Михайлович Румигин. Семен героїчно врятував свого бойового товариша, коли його наздогнала ворожа міна.

Він був чудовим сином, учнем і другом, завжди готовим, не замислюючись, прийти на допомогу тим, хто її потребував.

Семен дуже пишався тим, що йому випала честь стояти на захисті своєї країни. Він боровся за мир і свободу нашого народу. Захищаючи своїх рідних, близьких та свій рідний край, він зупинив озвірілого ворога ціною власного життя.

Герої ніколи не помруть, вони навік залишаться живі! Живі в нашій пам'яті і наших серцях.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Глибоку повагу його батькам. Низький Вам уклін і вічна пам'ять від нинішнього і прийдешніх поколінь, світла пам'ять Герою!

Герої не вмирають, вони живуть в нашій пам'яті.

Нагадаємо, що в електричці Дніпро-Лозова днями одному з пасажирів стало погано. Благо, разом з ним їхали небайдужі люди, які врятували його життя.

Про це повідомила дочка потерпілого Тетяна Царинник в соціальній мережі Фейсбук.

Родичі безмежно вдячні всім, хто брав участь у порятунок чоловіка.

"В електричці Дніпро — Лозова, 17 липня 2020-го, відправленням з Дніпра в 16-05, врятували нашого тата.Спасибі всім, хто брав участь у допомозі, особливо жінку з дівчинкою з Іларіонове.Тато живий, завдяки добрим людям , відчуває себе добре. І ще раз спасибі всім, хто брав участь у порятунку", — подякувала рятувальників у повідомленні Тетяна.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі мама дівчинки терміново потребує допомоги небайдужих – у неї діагностували рак.

Як повідомляє портал «Знай.ua» співробітники Муніципальної інспекції врятували життя франковчанину. Повідомляється, що співробітники муніципальної інспекції, під час патрулювання у Парку Шевченка, побачили чоловіка, який впав з лавки.Вони відразу ж попрямували до потерпілого та надали йому першу допомогу.

Також «Знай.ua» писав, що у Франківську чоловік упав посеред вулиці і розбив собі голову. Небайдужі перехожі повідомили інспекторів Муніципальної інспекції про те, що поблизу Привокзального скверу лежить непритомний чоловік з ушкодженням голови.