На Дніпропетровщині сталася трагедія, яка забрала життя 10-річної дівчинки. Детальніше про подію розповідає директор Дніпропетровського обласного центру екстреної медицини та медичних катастроф Радій Шевченко для видання "Міст".

За словами Радію Шеченко, у п'ятницю, 17 липня, у Дніпропетровській області сталася трагедія. У вказану дату в 19:58 на гарячу лінію "103" надійшло повідомлення про те, що дівчинка повісилася 10 років.

Медики одразу ж вирушили на місце виклику, однак прибувши на вказаною адресою їм довелося лише констатувати смерть дитини. Дівчинка загинула ще до того моменту, як бригада швидкої допомоги опинилася на місці. Реанімувати дівчинку не вдалося. Що стало причиною такого вчинку – невідомо. Подробиці належить з'ясувати правоохоронним органам.

На Дніпропетровщині повісилася 10-річна дівчинка / фото: Pixabay

Варто відзначити, що це не єдиний випадок повішення дитини на Дніпропетровщині. Ще в березні поточного року в селі Голубівка Дніпропетровської області повісилася 11-річна дівчинка. Життя самогубством вона вирішила покінчити у дворі власного будинку. Коли батьки помітили це, вони моментально зрізали мотузку і занесли дівчинку в будинок.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На місце події прибули співробітники поліції і швидкої допомоги, однак останнім не вдалося реанімувати постраждалу, а лише констатувати її смерть. Фахівці виявили на шиї дівчинки тріангуляційну борозну від мотузки. Інших видимих пошкоджень не було. На той момент причини трагедії невідомі.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області сталося смертельне ДТП з участю автомобіля військового конвою та легковика " Daewoo Lanos. Водій і 12-річна дівчинка загинули на місці від отриманих травм.

Як повідомляв портал Знай.иа у Дніпропетровській області через зсув ґрунту на піщаному кар'єрі загинуло двоє людей.

Також Знай.иа писав, що в Одесі на одному з пляжів загинув 12-річний хлопчик, який намагався втекти від охоронця.