У міській раді Дніпра була створена нова фракція політичної партії "Пропозиція", в яку увійшли 26 депутатів. Детальніше про це розповів міський голова Борис Філатов під час 59-й сесії міськради VII скликання.

У міській раді Дніпра створили нову політичну фракцію, яка тепер стала монобольшинством. До її складу увійшли депутати ДГС з інших фракцій. Мер Дніпра Борис Філатов повідомив, що 25 депутатів написали заяву про перехід у фракцію політичної партії "Пропозиція". До фракції також приєднався один позафракційний депутат.

Засідання дніпровського міськради / скріншот з відео

Як повідомляє прес-служба мерії Дніпра, до складу фракції увійшли 26 депутатів: Сергій Барановський, Катерина Буря, Віталій Верба, Григорій Гельфер, Павло Головаха, Геннадій Глядчишин, Наталія Демидова, Юлія Дмитрова, Євгенія Дитятковська, Володимир Ікол, Євген Кривошеєв, Михайло Кутузов, Михайло Лисенко, Ігор Маковцев, Олег Максюта, Артем Павлов, Володимир Панченко, Анжеліка Пилипенко, Сергій Пустовий, Олександр Санжара, Микола Слободянюк, Олег Тупиця, Володимир Федоренко, Олександр Черкаський, Микола Царенко, Сергій Шевченко.

Головою фракції обрано Євгена Дитятковська, а її заступниками – Сергій Пустовий і Юлія Дмитрова.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

За попередньою інформацією, більшість депутатів перейшли були членами фракції "УКРОП" одним з розділів якої є Борис Філатов.

Нагадаємо, що Дніпропетровська обласна державна адміністрація уклала 9 тендерів на загальну суму 147 мільйонів гривень з фірмою-примарою, яку в реальності знайти неможливо.

Як повідомляв портал Знай.иа, Борис Філатов прокоментував передвиборну гонку. Він зазначив, що відчув на собі дежавю, ніби знову повернувся в 2015 рік на попередні вибори.

Також Знай.иа писав, що одіозний олігарх Ігор Коломойський намагається висунути на посаду мера Дніпра Максима Бужанського незважаючи на те, що "Слуги народу" дотримуються дещо іншої думки.