В місті Новомосковськ Дніпропетровської області цілий гуртожиток залишилося без електроенергії після зміни керуючої компанії. Детальніше про це повідомляє видання "Вісті придніпров'я".

Повідомляється, що в Новомосковську в гуртожитку, розташованому по вулиці Спаська, 9а, відключили електроенергію після зміни керуючої компанії, яка взяла на забезпечення дану будівлю.

за Причиною відключення електрики стала відсутність договору на розподіл електроенергії у нової керуючої компанії КП "Новомосковскгортранс". У зв'язку з цим мешканці гуртожитку звернулися до мера міста та керуючому Новомосковського РЕЗ з вимогою втрутитися в ситуацію і посприяти якнайшвидшому відновленню постачання електроенергії. Звернення також підтримала компанія ДТЕК Дніпровські електромережі.

У Новомосковську гуртожиток залишилося без електрики / фото: Unsplash

Як стало відомо, КП "Новомосковскгортранс", яке призначили керуючою компанією навесні 2020 року, не уклала відповідний договір на постачання електроенергії. Без нього Оператор системи розподілу (ВСР) не має права розподіляти електроенергію клієнтам мережі. Про це сказано в нормах Закону "Про ринок електричної енергії".

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

ДТЕК Дніпровські електромережі закликає нову керуючу компанію укласти відповідні договори на поставку і розподіл електроенергії і отримувати електроенергію на законних підставах, а мерію міста взяти ситуацію під особистий контроль. У свою чергу, ОСР готовий допомогти з консультаціями і підготовкою всієї необхідної документації, щоб максимально швидко відновити електропостачання мешканцям відключених будинків.

Нагадаємо, що в Дніпрі піднялися ціни на фрукти та овочі.

Як повідомляв портал Знай.иа, на одному з ринків Дніпра покупцям продають тухлі пташині туші.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в одному з маршрутних таксі стався конфлікт між водієм і пасажиром без маски.