У Дніпрі дівчині трапився неприємний сюрприз в лаваші – цвіль. Детальніше про невдалу покупку розповіла Галина Крикун в Facebook-співтоваристві "Дніпро, Перемога 1-6, без цензури".

Як розповіла Галина, вона регулярно робить покупки в ларьку "Гарячий лаваш" на житловому масиві Перемога-4. У неї неодноразово виникали непорозуміння з продавцями даної точки, але в основному вони стосувалися різкої зміни ціни на продукцію.

На цей раз дівчина за звичкою прийшла до кіоску, щоб купити тонкий лаваш. Її відразу збентежило те, що лаваш був холодним, а не теплим, як завжди. Однак вона закрила на це очі і зважилася відкрити покупку вже вдома.

Днепрянке продали лаваш з цвіллю / фото: Галина Крикун в Facebook

А сьогодні просто купила лаваш з цвіллю і характерним запахом. Звернула увагу, що не теплий як буває, але вдивлятися не стала, кинула в сумку і пішла. Ніби маленька пекарня, повинні контролювати. Спека, зрозуміло. Гроші невеликі, просто прикро від такого ставлення", - написала в пості Галина.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

На вкладений нею фото можна чітко помітити, що лист лаваша покритий дрібними чорними крапками – це і є цвіль. Галина припустила, що продукція могла зіпсуватися, перебуваючи цілий день на спеці, проте в коментарях висунули ще одну версію.

Днепрянке продали лаваш з цвіллю / фото: Галина Крикун в Facebook

Оля Колесник припустила, що виною всьому постачальники, оскільки товстий грузинський лаваш виготовляється на місці в кіоску, а ось тонкий лаваш їм привозять з виробництва.

Коментар під постом Галини Крикун в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Дніпрі піднялися ціни на фрукти та овочі.

Як повідомляв портал Знай.иа, на одному з ринків Дніпра покупцям продають тухлі пташині туші.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в одному з маршрутних таксі стався конфлікт між водієм і пасажиром без маски.