У Кривому Розі сталася масштабна ДТП за участю чотирьох автомобілів. Про подробиці події розповідає місцеве видання "Перший міський".

Повідомляється, що в понеділок, 20 липня, близько 08:00 ранку сталася масштабна ДТП. За інформацією з місця події, легковий автомобіль Chevrolet рухався з боку Даманського мікрорайону в бік СевГОКа. Проїжджаючи повз ботанічний сад на повороті він пішов на обгін, проте раптово його відкинуло на зустрічну смугу руху.

У Кривому Розі сталося ДТП / фото: Перший міський

У Кривому Розі сталося ДТП / фото: Перший міський

В слідстві виїзду на зустрічну смугу, легковий автомобіль зачепив боком мікроавтобус Рута (без пасажирів) і Volkswagen Passat, після чого врізався в УАЗ охоронної служби "Барс". На місце ДТП прибули співробітники поліції і швидка допомога. Медики оглянули і надали медичну допомогу водієві Chevrolet на місці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Через зіткнення, пасажири "буханки" постраждали, оскільки в салоні відірвалося кілька сидінь. За попередніми даними загальна кількість постраждалих склала 7 чоловік. Деяких з них госпіталізували і відправили на амбулаторне лікування. На щастя, ніхто не загинув і серйозних пошкоджень не отримав.

На місці події спостерігався ускладнений рух, регулюванням якого займалися поліцейські. Всі обставини інциденту належить з'ясувати правоохоронним органам.

У Кривому Розі сталося ДТП / фото: Перший міський

У Кривому Розі сталося ДТП / фото: Перший міський

У Кривому Розі сталося ДТП / фото: Перший міський

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області сталося смертельне ДТП з участю автомобіля військового конвою та легковика " Daewoo Lanos.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпропетровській області через зсув ґрунту на піщаному кар'єрі загинуло двоє людей.

Також Знай.иа писав, що в Одесі на одному з пляжів загинув 12-річний хлопчик, який намагався втекти від охоронця.