У Дніпрі помітили чоловіка, який під виглядом звичайного покупця перевіряє громадські місця на дотримання карантинних норм. Відповідне фото і подробиці надав користувач Facebook Vasiliy Sorokin.

Як розповів Василь, чоловік на фото регулярно приходить в громадські місця (магазини, кафе тощо) без наявності медичної маски і робить контрольну закупівлю. Якщо йому ніхто із співробітників магазина або закладу не зробить зауваження, то він дзвонить "своєму" наряду патрульної поліції і повідомляє про порушення.

Дніпряни вирішили не залишати це на самоплив і прославити "стукача". Автор публікації попросив городян зробити максимальний репост, щоб зробити чоловіка відомим.

Пост Василя Сорокіна в Facebook / скріншот

У Дніпрі чоловік фіксує порушення карантину / фото: Василь Сорокін у Facebook

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Мешканці міста та учасники групи "Х**вий Дніпро" у Facebook підтримали ініціативу Василя, почавши обливати брудом і нецензурною лексикою зазначеного чоловіка. Багато поцікавилися, як він ще не отримав по голові за такі дії, а деякі, навпаки, почали відстоювати правоту перевіряючого, посилаючись на все ще діє карантин в країні.

Коментарі під постом Василя Сорокіна в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Василя Сорокіна в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Василя Сорокіна в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Василя Сорокіна в Facebook / скріншот

Відзначимо, що в Дніпрі, як і по всій Україні, все ще діють карантинні обмеження у зв'язку з пандемією коронавіруса COVID-19. Відповідно до них громадяни зобов'язані дотримувати соціальну дистанцію в 1-1,5 метра, носити в громадських місцях захисні маски і рукавички.

Нагадаємо, що в Дніпрі жінка подала помилкове заяву про зґвалтування.

Як повідомляв портал Знай.иа дніпровський супермаркет "годує" людей простроченням зі смітника.

Також Знай.иа писав, що рідні і сусіди захистила винуватця бійки у дніпровській маршрутці.