Патрульні Дніпропетровської області знайшли господиню кота, якого нещодавно збила машина. Про подробиці історії зі щасливим кінцем розповідає прес-служба Патрульної поліції в Дніпропетровській області Facebook.

Відомо, що вночі, 15 липня, наряд патрульної поліції виявив на узбіччі кота, якого збила машина. Це сталося неподалік села Олександрівка. Співробітники поліції забрали кішку з собою і негайно доставили у ветеринарну клініку. На щастя, медики встигли врятувати життя тварини. На даний її життю нічого не загрожує, а поліцейські пообіцяли і далі піклується про кішку і її здоров'я та лікуванні. Правоохоронці подбали про кота і опублікували відповідний пост, щоб знайти господарів.

Під Дніпром невідомі збили кішку / фото: Патрульна поліція в Дніпропетровській області

Завдяки користувачам, які поширили інформацію серед знайомих і в соціальних мережах, господиня котика все ж знайшлася. Весь цей час тварина перебувала під опікою родичів поліцейських. У вівторок, 21 липня, патрульні Олександр Цуканов, Володимир Невеселий і Лілія Плутенко повернули смугастика додому.

Господиня потерпілого тваринного подякувала патрульних за порятунок свого домашнього улюбленця.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Патрульні повернули господині кішку, яку збила машина / фото: Патрульна поліція в Дніпропетровській області

Нагадаємо, що під Дніпром пітбулі сильно налякали дівчину.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі двоє цуценят забрели на будівництво і потрапили в гарячу смолу.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі шкуродери почали масову цькування бездомних собак.