У Кривому Розі суд виніс рішення матері, яка розбещувала свого 4-річного сина. Про подробиці події розповідає видання "Головна", посилаючись на судові матеріали.

Повідомляється, що на початку липня 2018 року в Покровському районі Кривого Рогу поліції вдалося затримати мати трьох дітей, яка розбещувала свого 4-річного сина з розумовою відсталістю і знімала це на відео.

Правоохоронці розповіли, що винуватиця є матір'ю трьох дітей, одні з яких проживав з бабусею, а щодо другого вона була позбавлена батьківських прав. В той день вона увійшла в кімнату свого сина, поки той спав. Далі вона приступила до розпусних дій щодо хлопчика, знімаючи те, що відбувається на свій мобільний телефон.

У Кривому Розі засудили жінку, яка розбещувала сина / скріншот з відео

На щастя, до кімнати зайшов її цивільний чоловік – батько малюка. У цей момент горе-мати орально стимулювала геніталії сина. Він забрав у співмешканки телефон і відправив зняте відео зведеній сестрі жінки. Та, лише оком глянувши на шокуюче видовище, негайно повідомила про подію в поліцію.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Правоохоронці визнали відзнятий матеріал дитячим відео "для дорослих".

У день винесення вироку повністю визнала свою провину криворожанка перебувала на 33 тижні вагітності. В її акаунти в соцмережах виявилося безліч дитячого порно, однак суд вирішив, що виправлення злочинниці можливо поза тюремними стінами.

Вирок для розпусниці — 5 років позбавлення волі з дворічною відстрочкою.

Нагадаємо, що в Дніпрі дівчина подала помилкове заяву про зґвалтування.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Дніпром десятирічна дівчинка повісилася.

Також Знай.иа писав, що учасник скандального інциденту в маршрутці №101 в Дніпрі зв'язався з журналістами і розповів свою версію події.