В Дніпрі зупинилося серце маленького хлопчика, у якого з народження було багато вад.

Про це повідомляє інформаційний портал Дніпровська панорама.

Дніпровські медики не одну годину боролися за життя маленького Іллі Заручинского. Близькі і рідні хлопчика до останнього вірили, молилися і сподівалися на диво, якого не сталося. Ілюші настало.

Медики боролися до останнього за життя Іллі


Після 6 надскладних операцій, дитина перебувала в реанімації обласної дитячої лікарні. Весь цей час лікарі до останнього боролися за його життя. У Іллі було дуже багато, як для його віку страшних діагнозів: вроджений порок розвитку кишечника дивертикул Меккеля, ускладнився перфорацією кишечнику і розвитком важкого калового перитоніту.


На тендітні плечі мами впала важка, непосильне фінансова ноша. Після чого вона звернулася за допомогою до волонтерів. Все Дніпро збирало гроші на порятунок маленького Іллі, але дива не сталося.

Нагадаємо, що маленька принцеса народилася незрячою, дитині потрібні "нові" очі. Медики дають позитивні прогнози. За їх словами, якщо вчасно втрутитися, дівчинка отримає шанс на повноцінне життя.

Як повідомляв портал "Знай.иа", хлопчик-сирота з Дніпра бореться з раком, любляча мама ніколи не обійме.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також, "Знай.иа" писав, що в Запоріжжі дитина "купався" у відрі окропу, підлогу тільця обпалено. Батьки не можуть дозволити собі оплатити лікування, купувати щодня потрібні медикаменти, тому вирішили звернутися за допомогою.