Під Дніпром сталася дика аварія, мікроавтобус вилетів у кювет і перекинувся, внаслідок цього постраждало 15 осіб.

Про це повідомляє Дніпро Оперативний.

Так, стало відомо, що у середу, 23 липня під Дніпром сталася ДТП. Відомо, що мікроавтобус вилетів у кювет і перекинувся. Ця пригода відбулося в Петриківському районі, недалеко від міста Кам'янське.

Фото: Дніпро Оперативний


Повідомляється, що мікроавтобус, який перевозив пасажирів, при проїзді одного з мостів вилетів з траси на узбіччя та перекинувся. У салоні в цей момент перебувало близько 20 осіб. 15 з них госпіталізували у Кам'янську міську лікарню швидкої допомоги.

Також відомо, що водій автобуса втік з місця ДТП, ведуться його пошуки для подальшого затримання. На даний момент правоохоронці встановлюють усі причини та деталі події. Ведеться досудове слідство.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області сталося смертельне ДТП з участю автомобіля військового конвою та легковика " Daewoo Lanos.

Як повідомляв портал Знай.uа , у Дніпропетровській області через зсув ґрунту на піщаному кар'єр єрі загинуло двоє людей.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Також Знай.uа писав, що в Одесі на одному з пляжів загинув 12-річний хлопчик, який намагався втекти від охоронця.