Стало відомо про те, що в Дніпропетровській області від палаючої трави загорівся дачний будинок. У чому причина займання.

Таким чином, повідомляється, що сталося це у п'ятницю, 24 липня, близько 13:00. До Служби порятунку 101 надійшов дзвінок, в якому повідомлялося про те, що на вулиці Підгірна, у селі Новопавлівка, що в Межевском районі загорілася суха трава.

У Дніпропетровській області спалахнула пожежа, фото: вільний джерело

За викликом направили чергову бригаду 59-ї державної пожарноспасательной частини Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

По прибуттю на місце, пожежниками було встановлено, що пожежа виникла на відкритій території, і горіла суха трава, і з-за того, що в цей день був сильний поривчастий вітер, полум'я перекинулося на нежитловий будинок, та одну господарську споруду.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Вогонь повністю спалила траву на площі трьох гектарів, покрівлю нежитлового будинку, а також господарська споруда, загальна площа якої становила 28 квадратних метрів.

Через дві години пожежу вдалося загасити. На щастя, поблизу нікого не було, і всі залишилися живі і здорові.

Як повідомляє портал "Знай.иа", в Києві десятирічна дівчинка врятувала рідний дім від пожежі обгоріла: "Вогонь, мамочко!"

Коли дівчинка зрозуміла, що її зусиль не достатньо, то вибігла на сходовий майданчик і почала кликати сусідів на допомогу. Сусіди викликали за адресою рятувальників і медиків, які госпіталізували дитину з численними опіками тіла.

Також Знай.иа" писав, що в "АТБ" жінка наїхала на касирку з-за маски і пригрозили жорсткою розправою – "Обмежуєте мої права"

Ще портал Знай.іа повідомляв, що мама на хвилину відволіклася: смілива кішка врятувала життя немовляті.