Шестирічний хлопчик Льова з Кам'янського гине від неоперабельний пухлини головного мозку, батьки кинули всі сили, щоб врятувати малюка. Про подробиці невтішного діагнозу розповіли волонтери "Міністерство Добрих Справ" у Facebook.

Лев Бардін вже довгий час живе з пухлиною головного мозку. Проблема в тому, що лікарі відмовляються проводити операцію, оскільки патологія знаходиться у важкодоступному місці і це може бути небезпечно для життя дитини. Медики порадили батькам нічого не робити, і дитина проживе стільки, скільки Бог дасть.

6-річний Льова живе з пухлиною в голові / фото: Міністерство добрих справ в Facebook

Однак, люблячі серця мами і тата не змогли залишити свого малюка в біді. Вони знайшли вихід – провести променеву терапію. Їм довелося кинути роботу і поїхати у Київ, щоб подарувати маленькому Леве надію на життя. Щоб хоч якось прожити, вони звернулися за допомогою до небайдужих громадян у зборі коштів.

За декілька тижнів вони змогли назбирати понад 18 000 гривень на лікування сина і вимушене проживання в Києві.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ми віримо, що все обов'язково буде добре. Бог допомагає руками людей і я дуже прошу кожного, хто дочитає мій пост до кінця — допомогти цьому хлопцеві! Він мріє стати стоматологом і всі ми щиро бажаємо, щоб всі мрії Леви здійснилися!", — написано в повідомленні рідних 6-річного Лева.

Нагадаємо, що в Дніпрі одноокий котик продовжує боротися за життя.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі зупинилося серце маленького хлопчика, у якого з народження було багато вад.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі медики провели складну операцію на обличчі дитини.