У місті Покрив Дніпропетровської області 6-річний хлопчик постраждав від укусу отруйної змії. Детальніше про подію розповідають медики Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Повідомляється, що інцидент стався 21 липня в місті Покрив. О 17:16 у центральну оперативну диспетчерську обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшло повідомлення від батька 6-річного хлопчика. Чоловік повідомив, що його сина вкусила за ногу змія, коли вони разом йшли стежкою до річки.

Інформацію оперативно передали бригаді швидкої допомоги, в складі якої фельдшери – Любов Михайлівна Мороз, Дмитро Володимирович Конадрюк і водій Юрій Олександрович Лебідь. З місця базування на Рудник швидка допомога змогла дістатися за 9 хвилин.

У Покриві медики врятували хлопця від укусу отруйної змії / фото: відкриті джерела

По прибуттю медики оглянули постраждалого хлопчика, обробити місце укусу і після надання екстреної медичної допомоги, транспортували в приймальне відділення центральної міської лікарні. Там їх оглянув дитячий хірург, який направив дитину з матір'ю в обласну дитячу лікарню.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На даний момент хлопчик почувається добре, а токсическо-алергічну реакцію вдалося подолати без наслідків.

Нагадаємо, що в Дніпрі одноокий котик продовжує боротися за життя.

Як повідомляв портал Знай.иа в Дніпрі зупинилося серце маленького хлопчика, у якого з народження було багато вад.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі медики провели складну операцію на обличчі дитини.