У Дніпрі бійка двох неповнолітніх дівчаток спровокувала конфлікт між батьками. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний", посилаючись на власні джерела.

Повідомляється, що інцидент стався 17 липня на вулиці Академіка Янгеля в Дніпрі. Чоловік вийшов на прогулянку у двір зі своєї 11-річною дочкою. Перший час вона спокійно гралася зі своїми друзями, як раптом підбігла до батька в сльозах і розповіла, що її вдарила інша дівчинка ногою в нижню частину живота і облила водою.

Чоловік моментально пішов з'ясовувати подробиці конфлікту у матері кривдниці, але та сказала, то її дочка все правильно зробила. Тоді, чоловік обернувся і побачив, що між дівчатами знову зав'язалася бійка. Кривдниця схопила дівчинку за волосся і ногами почали бити в живіт.

У цей момент її мати без пояснень підійшла до батька постраждалої, вдарила його по обличчю і сильно відкинула. Як з'ясувалося, жінка перебувала в стані алкогольного сп'яніння.

Через якийсь час у двір вийшов і батько кривдниці, який також перебував під впливом алкоголю. Він підійшов до чоловіка і завдав йому численні удари.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У Дніпрі бійка між дітьми спровокувала конфлікт між батьками / фото: Дніпро оперативний

У Дніпрі бійка між дітьми спровокувала конфлікт між батьками / фото: Дніпро оперативний

Перебуваючи в стані афекту, батько постраждалої повернувся додому і взяв з собою пістолет, на який має дозвіл. Коли він повернувся у двір, батько кривдниці знову почав провокувати конфлікт, але побачивши зброю, одразу ж заспокоївся. В цей час мати кривдниці викликала на місце події поліцію.

Прибулі поліцейські викликали потерпілому чоловікові швидку допомогу. Він отримав перелом лівої частини щелепи, забій та садна правого коліна, струс головного мозку. Зараз правоохоронці розбираються у всіх деталях події.

Нагадаємо, що в Дніпрі водій однієї з маршруток нагрубив пасажирам і одного пільговика.

Як повідомляв портал Знай.иа, у дніпровській електричці пасажири врятували чоловіка, якому стало погано.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в маршрутці кілька пенсіонерок і неврівноважений чоловік побили дівчину.