На Арабатській стрілці 4-річна дівчинка поперхнулася монетою, від чого мало не задихнулася. Про подробиці події розповідає видання "Херсонці".

Повідомляється, що інцидент стався на Арабатській стрілці в Херсонській області. Сім'я з Чернігівської області приїхали на відпочинок на узбережжі Азовського моря. В останній день відпустки діти і батьки вирішили піти на пляж, щоб кинути у воду монетки "на удачу", як символ того, що вони ще повернуться в це місце.

Разом з родиною до моря також пішла 4-річна дівчинка. У неї в руках була зливу і п'ятикопійчана монета, яку вона збиралася кинути у воду. Але коли вона вирішила з'їсти сливу, то разом з фруктом вона проковтнула і монету. Дитина відразу ж почав задихатися.

На Херсонщині маленька дівчинка поперхнулася монетою / фото: Unslash

Перелякані батьки моментально зреагували і почали трясти доньку, перевернувши її вниз головою. Сливу витрусити вдалося, а ось монета щільно застрягла в стравоході малятка.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

На місце події викликали швидку медичну допомогу. Постраждалу дівчинку доставили в районний медичний стаціонар, звідки її транспортували в обласну дитячу лікарню. Вже там лікарі змогли повноцінно оглянути дівчинку і надати їй медичну допомогу, оскільки вже не раз стикалися з подібними ситуаціями, до того ж у них була необхідна апаратура.

Нагадаємо, що в Дніпрі 6-місячний малюк поперхнувся поліетиленовим пакетом, в результаті чого помер.

Як повідомляв портал Знай.иа у Києві сталося страшне ПП, на прийомі у лікаря помер дворічний хлопчик.

Також Знай.иа писав, що з річки Оріль витягли бездиханне тіло 9-річного хлопчика, який потонув.