У Дніпрі в одному з рибних магазинів жінці продали рибу, яка здебільшого складалася з льоду. Детальніше про неприємну купівлю розповіла Юлія Читай в Facebook-спільноті "Райончик".

Як написала незадоволена покупниця, нещодавно вона відвідала новий рибний магазин "Барабуля", розташований на вулиці Калиновій. Юлія розповіла, що сам по собі хороший магазин, там завжди приємно пахне і продають свіжі морепродукти. Але нещодавно вона розчарувалася в даному закладі.

На днях вона купила в цьому магазині філе мороженої риби (600 грам). Точної назви вона не згадала, але користувачі припустили, що це був пангасіус. Поки вона дійшла додому, риба трохи підтанула, а коли вона розкрила пакет, то з туші шматками почав відвалюватися лід.

За підсумком, саме філе важило трохи менше 300 грам, а крижана оболонка додала близько 200 грам.

Днепрянке продали рибу, з якої половину склав лід / фото: Юлія Читай в Facebook

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Днепрянке продали рибу, з якої половину склав лід / фото: Юлія Читай в Facebook

Учасники спільноти розповіли, що в цьому немає нічого дивного і магазин тут зовсім не причому. Справа в тому, що ще з заводу таку рибу покривають спеціальною глазур'ю для кращого збереження. Недобросовісні виробники накладають на рибу досить товстий шар льоду, що призводить до того, що покупці платять за вартістю риби не тільки за тушу, але і за оболонку.

Коментарі під постом Юлії Читай в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Юлії Читай в Facebook / скріншот

Коментарі під постом Юлії Читай в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що дніпрянин зіткнувся з неприємною знахідкою в куплених пампушки з часником.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі супермаркет торгує протухлими консервами.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі дівчині трапився неприємний сюрприз в лаваші – цвіль.