Місцева мешканка ж/м Південний Любов на сторінці Facebook поскаржилася, що їй продали хліб, в якому вона виявила хробака,прийшовши додому.

Такий хліб точно не можна їсти.

Любов поділилася у соцмережі фото, де можна побачити рожевого черв'ячка. Невідомо, чи потрапив червячек після запікання або був там до запікання хліба.

«В п'ятницю ввечері їхали на дачу і купили хліб. Одразу ввечері не звернула уваги, а вранці годувати сім'ю дістала хліб, а в ньому черв'яки. Куди треба скаржитися? Та ще в цьому кіоску дітей обманюють», — поскаржилася Любов.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обурені люди в коментарях порадили звертатися на гарячу лінію виробника.

Нагадаємо, що Харків'яни побачили в одному з місцевих супермаркетів буханець хліба з "майбутнього".

Фотофактом поделилсь в групі "Kharkiv Journal" в соціальній мережі Фейсбук.

Як виявилося, спочатку харків'яни подумали, що хлібець з майбутнього, адже вони звернули увагу на перші цифри в даті виготовлення - 24.07. А саме фото зробили 23.07. Але очі покупців стали далі вивчати упаковку та звернули увагу на рік виготовлення цього хлібобулочного виробу. У підсумку хлібець виявився "повнолітнім", адже рік виготовлення стоїть 2001.

"Спочатку вирішили, що хліб з майбутнього, а потім придивилися в рік виготовлення. Цьому хлібові вже навіть можна купувати алкоголь", - прокоментував фото автор.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Рецепт розкішного вишневого торту "Ватсон" — це елементарно

Також портал «Знай.uа» писав Грибникам на замітку - це страва з печериць легко замінить звичний делікатес, простий рецепт

Також портал «Знай.uа» писав, що Закінчився хліб - спечи в мікрохвильовці: "ледачий" рецепт врятує ваші бутерброди

https://www.youtube.com/watch?v=rWC5giKFUVo