В одній з церков Кам'янського парафіянам заборонили приносити з собою свічки для служби. Відповідним оголошенням поділилися мешканці міста на просторах інтернету.

Інцидент стався в одній з церков міста Кам'янського Дніпропетровської області. Служителі храму повісили на вході оголошення, в якому вказали, що парафіянам заборонено приносити з собою церковні свічки, куплені поза храму або з рук.

"Брати і Сестри. Свічки куплені поза Храму або з рук, як жертва, Господом не приймається", — йдеться в оголошенні.

В церкві Кам'янського парафіянам заборонили приносити з собою свічки / фото: відкриті джерела

Користувачі мережі були неймовірно здивовані такою заявою від настоятелів церкви. Вони не змогли зрозуміти, що мав на увазі автор, коли писав таке. У коментарях під фото жителі Кам'янського вибухнули гнівом.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

По більшій частині люди зійшлися в думках про те, що сучасна церква вже давно відійшла від богослужінь, а просто заробляє на своїх парафіянах.

"До них зі своїм не можна…"

"Це реальні оголошення і в РПЦ не розуміють скільки в них маразму."

"Це їм сам бог сказав? Ось воно, обличчя храму!" – пишуть користувачі мережі.

Коментарі користувачів мережі / скріншот

Коментарі користувачів мережі / скріншот

Коментарі користувачів мережі / скріншот

Коментарі користувачів мережі / скріншот

Нагадаємо, що настоятель храму у Кам'янському розповів про захворювання коронавирусной інфекцією.

Як повідомляв портал Знай.иа в місті Першотравенськ Дніпропетровської області поліція затримала грабіжника, який обікрав місцевий храм.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі в школі №6 сталася трагедія – пішла з життя улюблена вчителька Кравченко Валентина Василівна.